Wijnkenners, in Koppeling, ontdekken de perfecte blend 2023

Updated: January 29, 2023

[ad_1]

Anthony Zraly ondertekende papierwerk op zijn eerste dag als verkoopmedewerker bij T. Edward Wines and Spirits in Manhattan, in januari 2019, toen hij David Keith Henderson aan een nabijgelegen bureau zag zitten. In de hoop de aandacht te trekken van meneer Henderson, die verder gaat dan Keith, begon meneer Zraly luid te praten over zijn interesses, waaronder zijn affiniteit met lange trailruns.

Het werkte. Dhr. Henderson, die toen in operations voor het bedrijf werkte, zei dat hij “een aantrekkingskracht voelde” naar dhr. Zraly terwijl hij naar hem luisterde. Al snel begonnen ze hun wederzijdse aantrekkingskracht te communiceren door gestolen blikken op het kantoor.

Twee maanden later, in maart, kwamen de twee samen tijdens een werkevenement in de Waverly Inn in West Village. “Iedereen begon zich te verspreiden, en we waren nog maar met ons tweeën”, zei meneer Henderson. “We waren geen van beiden klaar om die avond naar huis te gaan.” Voordat het eindigde, voegde hij eraan toe: “we hadden onze eerste kus verderop in de straat.”

Beiden zeggen dat die kiss kick hun verkering begon, waar hun werkgever geen richtlijnen tegen had.

Op vroege dates hadden de twee een gedeelde passie voor wijn, eten en Europese housemuziek; beiden zijn fans van de Duitse DJ Christian Löffler. De heer Henderson, die uit Tucson, Arizona komt, zei dat hij nog nooit iemand had ontmoet die zijn kennis van dansmuziek evenaarde als de heer Zraly, die opgroeide in New Paltz, NY; zijn vader, Kevin Zraly, startte de Windows op de World Wine School.

Ze werden officieel een koppel in juni 2019, toen meneer Zraly meneer Henderson vroeg om zijn vriendje te zijn nadat hij meneer Henderson had verrast met cameo-berichten van enkele sterren van Bravo’s realityshow “Below Deck” als verjaardagscadeau.

Naarmate hun relatie vorderde, gingen ze een weekendje weg om meneer Zraly’s familie in New Paltz en andere delen van de Hudson Valley te bezoeken. Op een gedenkwaardige datum combineerde meneer Henderson vintage champagne met gebakken kip om mee te nemen; op een andere maakte meneer Zraly het zondagse jusrecept van zijn familie.

Nadat de pandemie in 2020 uitbrak, ging het paar samenwonen in hun huidige appartement in Brooklyn Bridge Park. De heer Zraly, 30, afgestudeerd aan St. Andrews in Schotland, is nu de business development lead bij T. Edward Wines and Spirits. De heer Henderson, 33, is de vice-president operations bij de Perfect Wellness Group, die residentiële en commerciële spa’s in Manhattan ontwerpt en inricht.

Samenwonen, zei meneer Henderson, “was een spoedcursus om elkaar op een dieper niveau te leren kennen.” Hun vroege dagen, die onder hetzelfde dak woonden, brachten ze door met het bereiden van uitgebreide diners met bijpassende wijnen, het verkennen van hun nieuwe gebied en dansen op de sets die DJ Fleetmac Wood virtueel zou spelen op vrijdag tijdens de pandemie.

Nog geen jaar later, in januari 2021, verloofden ze zich tijdens een diner voor twee dat meneer Zraly had geregeld op het dak van het nu gesloten NoMad Hotel in Manhattan. Na het openen van flessen Bordeaux uit 1991 en 1988 – gekozen om hun geboortejaren te herdenken – liet dhr. Zraly twee juwelendoosjes op tafel vallen. Elk bevatte een platina Cartier Love-ring.

‘Ik zal dat moment nooit vergeten,’ zei meneer Henderson. “Ik was aan het hyperventileren. Ik herinner me dat ik vroeg: ‘Is dit wanneer ik ja zeg?’”

Ze trouwden op 5 juli in het Manhattan Marriage Bureau door Madeline Plasencia, een medewerker van het New York City Clerk’s Office. De moeder van meneer Zraly, Ana Fabiano, was de enige gast. Na afloop vierde het paar feest tijdens een intieme lunch in restaurant Balthazar, in SoHo.

De volgende dag vertrokken ze voor een gezamenlijk vrijgezellenfeest op Ibiza, Spanje. Daarna volgde een driedaags huwelijksfeest in Hotel Marqués de Riscal, een wijnmakerij en hotel in Elciego, dat deel uitmaakt van de Spaanse Rioja-wijnstreek.

De festiviteiten, waaronder een kroegentocht, een bezoek aan het Vivanco Museum of Wine Culture en een welkomstfeest in witte jurken, werden afgesloten met een huwelijksfeest op 16 juli in het hotel. Harrison Zraly, de jongere broer van de heer Zraly, leidde het paar in een ceremonie voor 120 gasten, die later genoten van een zesgangendiner en dansen op deuntjes van DJ Fleetmac Wood.

Als verrassing voor het paar stuurde hun favoriete champagnehuis, Billecart-Salmon, jerobeams wijn voor de gelegenheid. De pasgetrouwden maakten er goed gebruik van.

“We eindigden onze bruiloft door een fles Billecart-Salmon brut rosé de wijngaarden in te saberen – een explosieve knal van een kurk over de wijngaarden die symbolisch liet zien dat we samen aan deze levensreis begonnen”, zei dhr. Zraly.

[ad_2]

Leave a Comment