Veertien jaar later zijn ze eindelijk, gelukkig, getrouwd 2023

Updated: February 7, 2023

[ad_1]

In april 2015 arriveerde mevrouw Broxson in New York en begon al snel te werken als associate editor bij Real Simple Magazine. In juni voegde meneer Garcia zich bij haar. Mevrouw Broxson, 32, werkt nu op afstand als hoofdschrijver bij het financiële dienstverlener Fidelity Investments. De heer Garcia, 37, is een geschiedenisleraar op een middelbare school bij het openbare schoolsysteem van New York City. Ze wonen momenteel in Carroll Gardens, Brooklyn.

In de loop der jaren, toen de twee zich concentreerden op het opbouwen van hun leven en carrière, werd de kwestie van het huwelijk een populair refrein van vrienden en familie. “We hadden nooit haast”, zei dhr. Garcia, die uitlegde dat “het geen kwestie was van of, het was een kwestie van wanneer, en dat is hoe we het wilden hebben.”

In februari 2019 waren ze klaar om die stap te zetten en gingen ze samen verlovingsringen shoppen. Dhr. Garcia vroeg hen ten huwelijk terwijl ze in juni op een dagtocht naar Governors Island waren met vrienden.

De twee waren op 22 juli getrouwd in Shangri-La Springs, een hotel in Bonita Springs, Florida. Lhegend Carter, een minister van Universal Life, trad op voor 80 gasten. De affaire was doordrenkt met wat mevrouw Broxson beschreef als ‘New York raakt’. Mr. Carter, hun officiant, komt uit de Bronx; het laatste nummer bij hun receptie was “New York, New York” van Frank Sinatra; en gasten gingen naar huis met “bodega-snackzakjes” waarvan mevrouw Broxson zei dat ze gevuld waren met Zapps-chips, Hi-Chews en Original New York Seltzer.

Bij het verwijzen naar hun huwelijk zei de bruid dat veel van de geliefden van het paar het woord ‘eindelijk’ gebruikten. Maar de pasgetrouwden, die hun huwelijk twee keer hebben uitgesteld vanwege de pandemie, hebben er in plaats daarvan voor gekozen om het woord ‘gelukkig’ te gebruiken.

“Het was een soort van grappig gezegde tijdens de bruiloft,” zei mevrouw Broxson. “Mensen zouden zeggen, ‘eindelijk’ en dan zijn als ‘gelukkig, gelukkig’.”

[ad_2]

Leave a Comment