Na een eerste date bij Popeyes stond het huwelijk op het menu 2023

Updated: January 26, 2023

[ad_1]

De parkeerplaats van Popeyes Louisiana Kitchen in de wijk Roslindale in Boston is geen bijzonder romantische plek voor een eerste date. Desalniettemin, toen Stevenson Ricardo Boyce Sharhea Octavia Wade vroeg of ze hem daar op een middag in mei 2020, tijdens de begindagen van de pandemie, zou ontmoeten, zei ze geen nee.

De twee hadden in eerste instantie een paar weken eerder contact met elkaar op de datingapp Scharnier. Mevrouw Wade, 34, zei dat de heer Boyce, 44, de eerste persoon was die ze online ontmoette en die ze persoonlijk wilde ontmoeten. Maar toen hij die middag belde, vermoedde ze dat hij op het punt stond hun eerste date voor de derde keer af te blazen. Voordat hij ter zake kon komen, deed ze haar eigen aankondiging.

“Ik heb hem gewoon kortgeknipt en gezegd: als je belt om nog een keer te annuleren, bel dan nooit meer”, zei ze.

Hij reageerde met een aanbod om haar over vijf minuten te ontmoeten op het terrein van de fastfoodketen, in de buurt van waar ze toen woonde. In dat lot praatten ze zo lang dat hij een maaltijd had (gekocht bij de KFC aan de overkant van de straat, omdat de rij bij Popeyes ontmoedigend was). Ze deelden ook een zonsondergang en een eerste kus.

“We konden absoluut niet stoppen met met elkaar te praten,” zei mevrouw Wade. De heer Boyce voegde eraan toe dat hun connectie “echt geweldig voelde, alsof ik haar bijna al heel lang kende.”

Toen de twee elkaar ontmoetten, goochelde meneer Boyce, wiens vorige huwelijk van zes jaar eindigde in een scheiding in 2011, een handvol potentiële romantische vooruitzichten. Maar na een paar dates met mevrouw Wade, ” begonnen die andere vijf erg snel verouderd te raken”, zei hij.

Beiden hebben wortels in West-Indië en hebben geleerd dat ze zich inzetten voor familie, gemeenschap en het opbouwen van generatierijkdom door middel van onroerend goed, hard werken en planning. In de eerste paar weken van hun relatie herinnert mevrouw Wade zich dat ze meneer Boyce had verteld dat ze gingen trouwen. “Hij keek me aan alsof ik gek was”, zei ze.

“Een van de dingen die me raakte, was dat hij zijn toekomst beschreef, wat hij van zijn leven wil, en het klonk alsof hij mijn droom koos,” voegde mevrouw Wade eraan toe. “Het was surrealistisch. Alles wat hij zei dat hij wilde over zijn toekomst, was precies wat ik wilde.”

Mevr. Wade, afgestudeerd aan Bryn Mawr College en heeft een MBA van Boston University, is vice-president voor wereldwijde inclusie, diversiteit en gelijkheid bij de Boston-financiële dienstverlener State Street Corporation, evenals de president van de Boston-afdeling van de Nationale zwarte MBA-vereniging.

De heer Boyce, die een associate degree in computertechnologie behaalde aan het Bunker Hill Community College in Boston, is een cyberbeveiligingsingenieur voor informatietechnologiesystemen bij Destination XL Group, een kledingwinkel in Canton, Massachusetts.

Ongeveer een maand na hun eerste date, eind juni 2020, vroeg hij haar om zijn vriendin te worden. Ze stemde toe, maar niet voordat ze hem had gevraagd om bekend te maken dat hij, zoals ze het uitdrukte, ‘van de markt’ was. Kort daarna maakte ze een plan voor hun toekomst samen.

‘Ze zei: ik wil dat je over zes maanden komt wonen,’ zei meneer Boyce. “Ik dacht: waar heb je het over? Ik ken je amper. Zes maanden later werd ik ingetrokken.”

Inmiddels waren de twee ook verloofd. Mr. Boyce stelde voor dat december, terwijl ze Barbados bezochten voor de feestdagen. Zijn vriend en collega, Wayne Austin, dacht dat de reis het perfecte moment zou zijn voor een voorstel, zozeer zelfs dat hij in zijn eentje een verlovingsring voor het paar kocht. (Meneer Boyce betaalde de heer Austin snel terug.)

In april verhuisden de heer Boyce en mevrouw Wade naar een huis dat ze samen bouwden in Randolph, Massachusetts, waarmee ze de eerste stap voltooiden van de gedeelde visie waarmee ze voor het eerst met elkaar verbonden waren.

Op 23 juli trouwden ze voor 117 gasten in Stowe, Vt., in het vakantiehuis van mevrouw Wade’s vrienden Max H. Bazerman en Marla Felcher. Dhr. Bazerman leidde, na toestemming van Vermont te hebben gekregen, de ceremonie buiten.

Als onderdeel van de bruiloft goten de bruid, die bekend zal worden als mevrouw Wade Boyce, en de bruidegom elk zand van de stranden op de thuiseilanden van hun families in een glazen pot. De hare, die zwart was, kwam uit Montserrat, en de zijne, die wit was, uit Barbados.

[ad_2]

Leave a Comment