Най-добрите безплатни онлайн сайтове за запознанства в Европа 2023

Updated: January 27, 2023

Ако интернет играе все по-голяма роля в нашия социален живот, като сайтове като Facebook ни помагат да поддържаме връзка с приятелите си, неизбежно е да го използваме, за да помогнем и на нашия любовен живот.

Онлайн приложенията за запознанства и запознанства са един от най-популярните начини да се срещнете с нов партньор и има повече от 1400 сайтове в Европа, обслужващи хора от всички сфери на живота и интересите.

Така че независимо дали сте ядосан на кучета, страстен по проблемите на зелените или ценител на хубавите вина, със сигурност ще намерите някой, който споделя вашите интереси.

Най-добрите сайтове и приложения за запознанства в Европа

1. Match.com

Най-доброто за:  връщане там

Безплатно членство (ограничено)

3 милиона потребители във Великобритания

Синоним на онлайн запознанства, Match.com има някой за всеки. Създайте подробен профил, след което намерете потенциалния си партньор чрез търсене по критерии. Можете да преминете в режим „дзен“, за да се свържете само с тези, които отговарят на вашите критерии.

Свободно е да станете член, но можете да изпращате и получавате съобщения само ако сте абонат. Абонаментът струва от £ 12,99 на месец в продължение на шест месеца.

match.com

2. EliteSingles

Най-добро за: образовани сингли на четиридесет години

Безплатно членство (ограничено)

13 милиона потребители по целия свят

Тези, които не желаят да плъзгат наляво, могат да се насладят на EliteSingles – сайт, който използва тест за личност, за да отговаря на потребителите въз основа на тяхната съвместимост. Сайтът изпраща само между 3 и 7 мача на ден – всички те са ръчно проверени. Повечето потребители търсят дългосрочен ангажимент и интелектуален мач, а 85% от потребителите имат степен и са на възраст между 30 и 55 години.

И сайтът, и приложението са безплатни, но трябва да се абонирате, за да изпращате съобщения до вашите съвпадения. Премиум членството струва от 24,95 британски лири на месец за 12 месеца.

elitesingles.co.uk

3. Лумен

Най-добро за:  зрели запознанства

Безплатно членство

350 000 потребители по целия свят

Независимо дали децата ви са летели в гнездото или наскоро сте разведени, запознанствата на петдесетте ви години са малко от минно поле. Точно там влиза Люмен.

Повечето приложения за запознанства унищожават душата, защото разговорите се състоят от скучни приятности. Не е така с Лумен. Вашето съобщение за ледоразбивач трябва да бъде поне 50 знака, което насърчава интересните разговори.

Всички акаунти са проверени и профилите са подробни – с поне три снимки и продължителна биография. В сайта няма заплати, но можете да започнете само шест разговора на ден като безплатен член. Можете да надстроите до 12 разговора на ден, ако се абонирате за £ 24.99 на месец.

lumenapp.com

4. Ехармония

Най-добро за:  сериозни връзки

Безплатно членство (ограничено)

4 милиона потребители във Великобритания

Съвременната услуга за сватовство eHarmony твърди, че 450 000 двойки са намерили любов чрез сайта си. Потребителите трябва да попълнят задълбочен въпросник, за да определят личните им черти, след това екипът в eHarmony изпраща съвместими съвпадения.

Безплатно е да регистрирате и изтегляте приложението, да изпращате „усмивки“ и предварително написани бързи въпроси, за да започнете разговора. Трябва обаче да се абонирате за персонализирани съобщения и неограничен достъп до потребителския профил на вашия мач. Абонаментът струва от 7,95 британски лири на месец за 24 месеца.

eharmony.co.uk

5. Кални съвпадения

Най-добро за  любителите на селските райони

Безплатно членство (ограничено)

Muddy Matches е посветен на съвпадение на мислещи за страната хора. Не е нужно да живеете в провинцията, за да бъдете в приложението – може да сте кърлеж със склонност към мъже, които играят поло. Можете лесно да видите интересите на бъдещите партньори, както и къде са ходили на училище; ако ви хареса това, което виждате, можете да им изпратите намигване ..

Членството е безплатно, но е възможно да изпратите съобщение само ако сте абонат, което струва от 94 паунда за 12 месеца.

muddymatches.co.uk

6. Телеграфни запознанства

Най-доброто за: среща с единомишленици

Безплатно членство (ограничено)

220 000 членове по целия свят

Сайтът за запознанства с Telegraph е пряк начин да срещнете единомишлените сингли. Докато създавате безплатния си профил, просто опишете типа на човека, за когото търсите. След това прегледайте сайта и прегледайте профилите на другите; след като намерите някой, когото смятате, че е добро съвпадение, изпратете им съобщение.

Безплатното членство ви позволява да четете съобщения от потенциални съвпадения и да отговаряте с еднолинейни връзки. Само плащащите абонати могат да започнат разговори и да пишат лични, персонализирани съобщения. Той струва от £ 12 на месец за 12 месеца за абонамент. За допълнителни £ 10 на месец можете да надстроите до Premium, където всеки може да отговаря на вашите съобщения безплатно.

telegraph.co.uk/dating

7. OkCupid

Най-доброто за: причудливи и открити сингли

Безплатно членство

4 милиона потребители по целия свят

OkCupid разполага с обширен въпросник за личността, предназначен да увеличи съвместимостта. След това можете да инжектирате личност в профила си, като отговаряте на странни въпроси, като например „Правиш ли леглото си всеки ден?“

Вместо да бъдете бомбардирани със съобщения, можете да изпращате съобщения само на тези, с които сте се сравнили. Изтеглянето на приложението и говоренето с потребителите е безплатно, но можете да надстроите до Premium за допълнителни функции.

През 2014 г. приложението OKCupid беше първото, което въведе 22 пола и 13 възможности за сексуална ориентация. Тази приобщаваща перспектива направи OkCupid особено популярен и те правят 91 милиона връзки всяка година според сайта им.

okcupid.com

8. ПИСМЕН

Най-доброто за: малко по-възрастни би, гей и транс мъже

Безплатно членство

15 милиона потребители по целия свят

Първоначално пригоден за мъже, които харесват мъже с бради, потребителската база на SCRUFF оттогава се разшири, като включва чисти бръснати би, гей и транс мъже. На сайта, който има по-стар прием от Grindr, можете да прекарате пръст право на бъдещи партньори от вашия район и от целия свят.

Приложението е игриво и има бутон „Woof“, който казва на друг потребител, че ги намирате за привлекателни. Това е безплатно приложение за запознанства, но можете да надстроите до SCRUFF Pro за повече функции.

scruff.com

9. Бум

Най-добро за: овластяване на жени

Безплатно членство

22 милиона потребители по целия свят

За да отстранят дисбаланса между половете в приложенията за запознанства, жените трябва да започнат разговорите на Bumble. Профилите не са толкова детайлни, както в някои приложения, но можете да правите видео разговори и да се запознаете с вашия мач, преди да се срещнете.

Мързеливите потребители са санкционирани на Bumble, тъй като имате само 24 часа, за да започнете разговор, преди мачът да изтече. Приложението е безплатно за използване, но можете да надстроите до Bumble Boost, където можете да видите потребители, които вече са ви „харесали“, за 11,16 лири на месец за 6 месеца или дори само 2,49 паунда за деня.

bumble.com

10. НЕЙ

Най-доброто за: среща с еднодумни странни жени

Безплатно членство

4 милиона членове по целия свят

HER е така необходима глътка свеж въздух на сцената на приложение за запознанства, като приложение, посветено на подпомагане на странни, бисексуални и лесбийки жени да намерят своя идеален партньор. Приложението е безплатно и можете да преглеждате профили, да добавяте приятели и да стартирате чатове без допълнителни разходи. Надстройте до HER Premium, за да филтрирате потребителите по сексуалност, вижте кой в ​​момента е онлайн и още.

HER също така споделя LGBTQ + новини и събития, които се случват във вашия район, и има по-малки чат групи, където можете да се срещнете с други потребители.

weareher.com

11. Вътрешният кръг

Най-добро за: млади професионалисти

Безплатно членство

1,5 милиона потребители по целия свят

Рекламите за Inner Circle изглеждат като промоции за Glyndebourne , включващи двойки в черни връзки и коктейлна рокля. Това приложение за запознанства е избирателно и има дори процес на кандидатстване. Членството се предоставя въз основа на потребителски профили във Facebook и LinkedIn на потребителя, описание на работата и снимки. През 2016 г. в списъка на чакащите имаше 450 000 кандидати.

Съобразени да правят амбициозни млади професионалисти с умения за кариера, Вътрешният кръг твърди, че е направил 10 000 успешни мача. Приложението е безплатно за изтегляне, но можете да надстроите до премиум пакети. Има и ексклузивни събития за членове. Поло в парка, някой?

theinnercircle.co

12. Happn

Най-добро за: заети хора

Безплатно членство

50 милиона потребители по целия свят

Във филмите хората заключват очи във влака, започват разговор и след това се влюбват. В действителност ние сме твърде неудобни (и британци), за да действаме на импулс. Оттук идва Happn. Ако сте кръстосали пътища с друг потребител, те ще се покажат в горната част на вашата Happn страница. Ако ви харесва това, което виждате, можете да изпратите сърце и, ако те изпратят обратно, да подбудите разговор.

Точното ви местоположение не е споделено – само приблизителната площ. Приложението е безплатно, но можете да надстроите за Premium предимства, включително до 10 ‘Hellos’ и достъп до списъка с хора, които ви харесват.

happn.com

Приложение за панта
Hinge е известен като “приложението за връзка” сред хилядолетия – отчасти заради рекламния си лозунг CREDIT: HINGE

13. Панта

Най -добре за: млади хора, които търсят любов

Безплатно членство

5,5 милиона членове по целия свят

Hinge е новото дете в блока за запознанства, известно сред хилядолетия като „приложението за връзка“. За да настроите потребителски профил, ви трябват повече от само снимки и едноредова биография. Вместо това трябва да отговорите на три въпроса (напр. „Детството ми се смазва?… Андрю Гарсия“) и потенциалните съвпадения могат да „харесат“ вашите отговори и да започнете разговор.

T той приложение е свободен да изтеглите и имате неограничен достъп до профили, приплъзване и изпращане на съобщения. Можете обаче да надстроите до Предпочитано членство, което ви позволява да филтрирате по-добре резултатите (т.е. да намерите някой над 6 фута).

hinge.co

14. Tinder

Най-добро за: случайни запознанства

Безплатно членство

Над 50 милиона потребители по целия свят

Това е Кръстникът на приложенията за запознанства. Tinder, фото-тежкото приложение с 2 милиарда гледания на ден, ви позволява да прекарате пръст право към потенциални партньори, след което да изпратите съобщение и да уговорите среща. Приложението е отговорно за 1 милион дати на седмица, според сайта.

Tinder изглежда е насочен към случайни запознанства. Профилите не са толкова подробни, колкото в другите приложения, но можете да включите вашето име, работа, компания, образование, местоположение и връзки към вашите акаунти в Instagram и Spotify.

tinder.com

Приложение Tinder
Tinder е само едно от много приложения за запознанства, където потенциално бихте могли да намерите вашия бъдещ партньор CREDIT: TINDER

15. Badoo

Най- важно за: поддържане на отворените опции

Безплатно членство

Над 400 милиона потребители по целия свят

Ако искате да бъдете разглезени за избор, разкажете Badoo. Когато се регистрирате за приложението, имате четири опции или това, което търсите: просто за чат, случайни дати, сериозна връзка или да останете отворени.

Приложението има функция за прекарване на пръст, но също така е възможно да се включите във видео чатове на живо на хората.

П рофилите се състоят от основна лична информация и получавате известия, когато някой ви хареса или ви изпрати съобщения. Това обаче може да бъде преодолимо, тъй като има толкова много потребители.

badoo.com

16. Кафето отговаря на Bagel

Най-добро за: романтици

Безплатно членство

7 милиона потребители по целия свят

Както вероятно можете да разберете от нейния носител, основната фенбаза на това приложение е в Щатите. Обаче със сигурност носи нещо различно в играта за запознанства. Отличителното му USP е, че сайтът ви изпраща всеки един мач всеки ден, което означава, че трябва наистина да помислите дали този човек е добър мач, за разлика от прекарването на ляво, без да им мислите втора мисъл.

Като се има предвид, можете да кликнете върху раздела „Открийте“ и да харесвате шепа хора на ден. Ако съвпадате, приложението предлага персонализиран ледоразбивач (напр. „Попитайте Томас за скорошното му пътуване до Тайланд!“) Безплатно е да изтеглите приложението и да говорите с вашите съвпадения. Можете обаче да надстроите за членство в Premium, за да разберете дали съобщенията са били прочетени и за достъп до статистики за вашия мач – колко време обикновено отнемат за отговор, например.

coffeemeetsbagel.com

17. Shaadi.com

Най-доброто за: неиндийски индианци, които търсят ангажирана връзка

35 милиона потребители по целия свят

Shaadi.com твърди, че е „брак 1 на брачната служба в Индия в Обединеното кралство“. Бракът със сигурност е в основата на етоса на сайта, тъй като вие задавате предпочитанията си на “булка” или “младоженец”. Можете да филтрирате резултатите въз основа на възраст, ръст, религия, майчин език, местоположение, семейно положение и дали имат деца. Когато намерите някой, който харесвате, вие „изразявате интерес“ и се надявате чувството да е взаимно.

Членството е безплатно, но Premium членството ви позволява да се свързвате директно с мачове и да преглеждате подробната им информация за профила. Има и персонализирано членство, където съветникът за връзка урежда дати от ваше име. С толкова разнообразни пакети, които се предлагат, едва ли е изненадващо, че 6 милиона души са намерили любов в сайта.

shaadi.com

Най-добрите религиозни сайтове и приложения за запознанства

18. Християнска връзка

Най-добро за: християни, които търсят дългосрочни ангажименти

Безплатно членство (ограничено)

110 000 потребители по целия свят.

На Christian Connection, потребителите могат да създават подробни профили, очертавайки своите работни места, политически гледни точки, мечтани дестинации за почивка, любими филми и, разбира се, религиозни гледни точки.

Ако намерите някой, който харесвате, можете да „махнете“ с тях и да изпратите съобщение. Членството е безплатно, но това ви позволява само да съвпадате, да изпращате вълни и предварително зададени отговори. Има безплатна 3-дневна пробна версия за дегустатор на абонаментната услуга; ако се абонирате, от £ 24 на месец, можете да изпращате неограничени съобщения и да влизате с отстъпка за социални събития.

www.christianconnection.com

19. Muzmatch

Най -добре за: самотни мюсюлмани, които търсят любов

Безплатно членство

1 милион членове по целия свят

Можете да познаете Muzmatch от техните забавни рекламни кампании („Халал, това, което търсите?“). Въпреки това приложението за безплатни запознанства има много други отличителни функции, които могат да обяснят неговите 25 000 истории за успех. Първо, той защитава вашата поверителност – можете да използвате псевдоним и да запазите снимките си скрити или замъглени до по-късна дата, така че няма опасност приятелите или семейството да се спънат във вашия профил.

Всички потребители са проверени и можете да изберете да имате chaperone („Wali“) във вашите чатове. Приложението е безплатно за вас, за да прекарате пръст, мач и чат. Можете обаче да надстроите до Instant Match, където можете да говорите с някого, преди той да ви е харесал.

muzmatch.com

20. JDate

Най-доброто за: еврейски сингли

Безплатно членство

Най-голямата еврейска услуга за запознанства в мрежата – JDate, съществува от близо 20 години. След нейното препроектиране през 2017 г. тя вече е по-модерна услуга. След като качите биография (обикновено 100-150 думи) и до 6 снимки, можете да разглеждате профилите на другите, за да прецените техните физически характеристики, хобита, религиозна практика и какво търсят.

Аз тон е лесно можете да следите на потенциални партньори с Look книга, списък с който ви е обичал назад. Плюс това, усещането на общността към сайта се дължи на Kibitz Corner, където сайтът предоставя ежедневни въпроси и можете да сравнявате отговорите с вашите съвпадения.

jdate.com

 

 

 

Интернет Начало за запознанства>

> Сравнете ВСИЧКИ холандски Datingsites

Leave a Comment