Кои сайтове за запознанства са най-безопасните? 2023

Updated: January 26, 2023

Вашата подбрана подборка от най-добрите сайтове за запознанства онлайн, както и как да сте в безопасност онлайн запознанствата и да имате успешна първа среща. Съвети за всички …

С половината от всички самотни, които сега използват някои от най-добрите сайтове за онлайн запознанства, за да намерят любовта (или приложения, за да не намерят низови секс – здравей, Tinder), отдавна са дните, когато интернет запознанствата се разглеждат като no-g0. Сега това е толкова нормално, колкото интернет банкирането (просто много по-забавно).

Това каза, намирането на най-добрите сайтове за онлайн запознанства може да изглежда обезсърчително, особено ако сте начинаещ за целия shebang. И така, какво би препоръчал експертът по отношенията, ако се чувствате малко сплашени?

Rachael Lloyd на електронната хармония казва: „Поддържайте открит ум и не забравяйте, че това да бъдеш себе си е от ключово значение за успеха. Отнасяйте се към онлайн запознанствата като възможност да се запознаете с нови хора и да се насладите на нови преживявания, вместо да се чудите дали с кого говорите е любовта на живота ви.  Това ще свали налягането малко. И докато сте в това, прочетете нашите съвети как да направите своя онлайн профил за запознанства да се откроява.

Чудите се защо трябва да изберете един от най-добрите сайтове за онлайн запознанства, а не алтернативен или по-традиционен подход? Rachael вярва, че  сайтовете за запознанства помагат за намаляване на общия размер на пула за запознанства, плюс ви позволяват да бъдете по-конкретни за това, което търсите в партньор . Изследванията на бизнес училищата за електронна хармония и Imperial College откриха, че до 2037 г. ще се раждат повече бебета на родители, които са се срещали онлайн, отколкото офлайн. Да.

11 най-добрите онлайн сайтове за запознанства, които да опитате

Най-добрите онлайн сайтове за запознанства за над 40-те години

1. eHarmony

Как работи?  Ако сериозно търсите онова специално нещо, наречено любов, то това е сайтът за вас. eHarmony приемат тази сериозна чучулига много сериозно, което ги прави един от най-добрите сайтове за онлайн запознанства наоколо. Те дори са патентовали системата за съвпадение на съвместимостта на eHarmony. Това е вярно. Те са взели 35 години проучвания, за да създадат въпросник за връзка и да се гордеят, че отговарят на потребителите с хора, които всъщност са съвместими с тях.

Колко струва?  £ 9.95 на месец.

Експертите казват:  Това е страхотен сайт за тези, които търсят съвпадение на личността. eHarmony отнема усилената работа за тролинг през 100-те снимки и доставя съвместими дати директно във вашата пощенска кутия. Този сайт осигурява качество над количество и е чудесен за тези, които търсят дългосрочна връзка.

Регистрирайте се с уникалния код за отстъпка на Marie Clarie eHarmony и  спестете 20%  от всяко членство.  Код за използване: MARIECLAIRE20

Най-добрите онлайн сайтове за запознанства за над 50-те години

2. Лумен

Как работи? Lumen е модерно приложение за запознанства, специално създадено за приключенски над 50-те години, за да се срещнат с истински единомислени сингли. Всеки профил включва най-малко три снимки и подробна биография, предназначена да предизвика интересен и смислен разговор с вашите съвпадения.

Колко струва?  Безплатно е!

Експертите казват:  Ако искате добър разговор с хора, влезли в зависимост от възрастта, няма по-добро място. Има фокус върху добрия разговор и общи интереси, така че за хората, които искат да разговарят без неудобство, това е приложението за изтегляне.

Опитайте сега: Lumen 

3. match.com

Как работи?  match е най-използваният сайт за запознанства в света и има близо 1,8 милиона абонати. Работи по най-традиционния начин: Просто създайте профил, проверете потенциалните си съвпадения, изпратете им няколко съобщения и след това се уговорете да се срещнете за среща. Има и различни издънки на match.com с микросайтове за гей и лесбийски запознанства, азиатски запознанства, християнски запознанства и полски запознанства. Боговете на любовта по време на мач също организират единични събития и предоставят онлайн съвети за запознанства, така че е лесно да разберете какво ги прави един от най-добрите ни сайтове за онлайн запознанства.

Колко струва?  £ 12,99 на месец за 6-месечно членство.

Експертите казват:  За тези, които са нервни по отношение на запознанствата, този сайт поставя контрола в пръстите ви, като ви позволява достъп до хиляди профили и възможност за чат до потенциални дати със скоростта, която работи за вас. Той е добре известен и следователно привлича широка демографска информация, което ви позволява да разширите своя басейн за запознанства или да го ограничите с тяхното разширено съвпадение.

Опитайте сега: Match.com от £ 12,99 на месец

Най-добрите онлайн сайтове за запознанства за заети хора

4. Lovestruck

Как работи? Lovestruck ви помага да се насочите към потенциални партньори според местоположението и обхваща много от големите градове по света. Той е насочен към гладуващите във времето професионалисти, които поради натоварения труд и социалния живот просто нямат време досега. Lovestruck ви помага да се свържете с хора, които са близо до вас – било то там, където работите или живеете – да ви спести ценни минути или часове, пътуващи до и от среща. Сайтът също така е домакин на редовни събития, които са забавен, спокоен начин да се запознаете с хората.

Колко струва?  Минимум £ 16 на месец.

Експертите казват:  Перфектно, ако търсите любов в града и искате да се свържете с запознанства с неформална първа среща в обедната почивка или след работа. Това отнема пътуването извън запознанствата, особено с неговия параметър за търсене на тръбна станция.

Опитайте сега: Lovestruck от £ 16 на месец

Най-добрите онлайн сайтове за запознанства за начинаещи

5. DatingDirect.com

Как работи?  Няма никакви трикове или USP точки с DatingDirect. Всъщност той е доста подобен на старите ни приятели Match, споменати по-горе. Можете да започнете да разглеждате потенциалните дати безплатно, след това, когато харесвате външния вид на някого и въобразявате да започнете разговор, трябва да се абонирате. Подобно на много от най-добрите сайтове за онлайн запознанства, той също има удобна услуга за незабавни съобщения, която прави чатането с вашите мачове лесно и лесно.

Колко струва?  £ 12.99 на месец за 6-месечно членство.

Експертите казват:  Този сайт е собственост на гиганта за запознанства MEETIC и ви дава достъп до 20 милиона членове в цяла Европа, а също така се е слял с Match.com през 2009 г. Всеки ден имейл предполага шест члена, които може да се интересувате, което е полезно функция, която няма чувството, че ви бомбардират, но ви предоставя достатъчно избор, за да намерите съвместима дата.

Опитайте сега: DatingDirect от £ 12,99 на месец

Една жена използва един от най-добрите сайтове за онлайн запознанства на мобилния си телефон

Най-добрите онлайн сайтове за запознанства за намиране на дългосрочни връзки

6. PARSHIP.co.uk

Как работи?  Това се продава като сериозен онлайн сайт за запознанства за „разпознаване на сингли“. Подобно на eHarmony, PARSHIP използва патентован тест, този път наречен принцип PARSHIP®, който анализира 32 черти на личността и се основава на алгоритъм от 136 правила. Звучи сложно, но това не е за вас. Просто се регистрирайте, направете теста и започнете да разговаряте с всички тези хора, съвместими с любовта.

Колко струва?  Минимум £ 14,90 на месец.

Експертите казват:  Един от най-добрите сайтове за онлайн запознанства за тези, които търсят дългосрочни връзки с професионални хора, потребителите попълват тест за личността, за да измерят съвместимостта с потенциалните дати с помощта на психометричен анализ. Функционалността е ограничена, тъй като сайтът е по-насочен да ви помогне да намерите дългосрочен партньор, а не да флиртувате произволно с хора, които харесвате външния вид. Членовете имат сходни доходи и образование. Има и специфична гей версия на сайта за тези, които търсят сериозна ангажирана връзка с един и същи пол.

Опитайте сега: ПАРИШЕТЕ от £ 14,90 на месец

Най-добрите онлайн сайтове за запознанства за нахални хора

7. PlentyofFish

Как работи?  Plenty of Fish работи, като помоли потребителите да вземат специален тест за прогноза на химия за взаимоотношения на POF, който измерва самоувереността, ориентацията към семейството, самоконтрола, социалната зависимост и лекотата. След това сте съпоставени с най-съвместимите с вас.

Колко струва?  Безплатно е!

Експертите казват:  Това е чудесно, ако искате безплатен достъп до голяма база данни с единични хора. Той има система за съвместимост със съвместимост, която включва области като самоувереност, откритост и семейство. Страхотна отправна точка за хора, които не са опитвали онлайн запознанства преди и искат да го изпробват безплатно.

Опитайте сега: PlentyofFish безплатно

Двойка на среща след среща в един от най-добрите сайтове за онлайн запознанства

Най-добрите сайтове за онлайн запознанства за срамежливи хора

8. Mysinglefriend.com

Как работи?  Mysinglefriend.com  е рожба на телевизионната водеща Сара Бени и работи от всеки член на сайта, който се представя и описва от приятел. Сайтът има за цел да се отърве от „фактора на криене“, свързан с това, че трябва да се увеличите чрез вашия онлайн профил и го прави по-забавна общност, където хора с единомислие могат да разговарят, да се срещат и потенциално да изпадат в  лурва.

Колко струва?  £ 13 на месец.

Експертите казват: 
 За тези, които са на загуба как да се продадат с 500 думи или по-малко, този сайт предлага възможност да бъдат описани от вашия приятел. Работи в предпоставката, че вашият приятел може да ви продаде по-добре, отколкото можете, но те също могат да ви смутят. MSF има по-разговорлив стил в профила и ви дава по-добра представа за света на вашата потенциална дата.

Опитайте сега: Mysinglefriend от £ 13 на месец

Най-добрите онлайн сайтове за запознанства за естетически ориентираните

9. BeautifulPeople.com

Как работи?  Този сайт за запознанства прави точно това, което пише на тенекия и само хората, които се считат за достатъчно красиви, ще могат да се присъединят. За да станат член, кандидатите трябва да бъдат гласувани от съществуващи членове от противоположния пол. Членовете оценяват новите кандидати за период от 48 часа въз основа на това дали те считат кандидата за „красив“ или не. Звучи грубо, но сайтът твърди, че като приемат хора въз основа на външния им вид, те премахват първото препятствие за запознанства, казвайки, че тъй като всички в сайта са фит, членовете могат да се концентрират върху опознаването на характера и личността на хората. Beautiful People обещава и достъп до изключителни партита и най-добрите списъци с гости по целия свят. Сега за онова брутално 48-часово чакане …

Колко струва?  Ако закупите 6-месечно членство, ще получите намалена цена от 7,50 паунда на месец.

Експертите казват: 
 Този скандален сайт за запознанства твърди, че няма непривлекателни членове и е известен с изтриването на членове, натрупали тегло. Амбициозните членове трябва да преминат 48-часово партньорско гласуване, за да бъдат приети като един от „красивите хора“. Те редовно са домакини на събития на членове, при които се твърди, че трябва да изглеждате толкова привлекателно, колкото снимката на потребителския ви профил, в противен случай влизането в заведението е отказано. Това е идеалният сайт за тези, които искат да заобиколят обичайното филтриране на профили въз основа на външния вид и да се съсредоточат върху опознаването на хора, за които знаят, че ще бъдат привлечени.

Опитайте сега: BeautifulPeople от £ 7,50 на месец (6-месечно членство)

Най-добрите онлайн приложения за запознанства

Най-добрите сайтове за онлайн запознанства за хора, които мразят първите срещи

10. Прави нещо

Как работи?  Нека си признаем, срещата с пълен непознат за първа среща може да бъде неудобна и ужасно смазваща. Но е по-малко, когато самата дата е тотален бунт. Тук   идва Doingsomething.co.uk . Сайта е свързан с действителния опит за запознанства и нека да изберете мач въз основа на идеята за дата, която са ви предложили. И колкото по-забавна и уникална е датата, толкова по-добре. Така че, вместо да срещнете нервно някого за топло кафе на лука в претъпкана верига, бихте могли да изпробвате кулинарните си умения на майсторски клас за правене на суши или да се свържете със супер силни коктейли на хипстърски говорителки. Основно става въпрос за намирането на някой, който иска да прави същите неща като вас в края на деня, нали?

Колко струва?  £ 10 на месец.

Експертите казват:  Това е прост и уникален подход за онлайн запознанства, който е чудесен за тези, които търсят забавни и интересни идеи за първи срещи. Регистрацията е бърза и лесна без обичайните многобройни въпроси и секции, които трябва да попълните, най-трудната част е да мислите какво бихте искали да направите на дата, която може да привлече съмишленици.

Опитайте сега:  Правете нещо от £ 10 на месец

Най-добрите онлайн сайтове за запознанства за любителите на музиката

11. Tastebuds

Как работи? Подобен вкус в музиката може да бъде чудесен индикатор за това дали сте съвместими с някого, така че хубавите хора зад Tastebuds са се сблъскали със злато със своя онлайн сайт за запознанства, базиран на музика. Да започнеш е мъртъв просто: изберете трима изпълнители или групи, които се интересуват от вас, пола, който търсите, и натиснете „go“. Това е забавен и спокоен сайт, който може да ви запознае с нова музика, концертни приятели и евентуално дори с вашия собствен Caleb Followill в реалния живот.

Колко струва?  Това е безплатно за съществуващи членове, но 8 паунда на месец за нови членове.

Експертите казват:  Това е един от най-добрите сайтове за онлайн запознанства за тези, които търсят любов, които също обичат музиката. Има смисъл, че ако потенциален партньор споделя вкуса ви към музиката, тогава вие се захващате за добър старт, а любим изпълнител / група е чудесен ледоразбивач, когато се свързвате с някого онлайн за първи път.

Опитайте сега: Tastebuds от £ 8,00 на месец за нови членове

Как да останете в безопасност при онлайн запознанства: 5 съвета

Разговаряхме с експерта по връзките с резидентите на eHarmony Великобритания, Верти Хоган, за това как да се осъществим безопасно онлайн.

1. Внимавайте с личните си данни

„Когато се срещате онлайн или лично, бъдете предпазливи за всеки, който изглежда иска много от личните ви неформални данни в началото. Не споделяйте никакви подробности като вашия адрес, дата на раждане или финансова информация. Ако даден мач задава много въпроси от този тип, уведомете ги, че не ви е приятно да споделяте тази информация и да ги съобщите, ако имате съмнения относно истинските им мотиви. “

2. Организирайте среща на публично място

„Дори и да твърдят, че правят най-добрата паста в града, никога не се срещайте с някого за първи път в дома им и не ги канете при вашето. Уредете се да се срещнете някъде, където е заето и публично, като ресторант или кафене, в което сте удобни. “

3. Кажете на приятел

„Ако планирате да се срещнете с онлайн среща за първи път, не забравяйте да кажете на приятел или член на семейството с кого се срещате, кога и къде. Ако имате iPhone, можете също да споделите местоположението ви в приложението Find My Friends. Влезте с приятел по време на датата или ги помолете да ви се обадят в определен час, за да ви проверят. “

4. Не се страхувайте да напуснете

„Ако вашата среща ви кара да се чувствате неприятно, напуснете. Няма значение дали просто сте седнали или сте се насладили на вечеря с три ястия с тях. Ако те направят или кажат нещо, което те кара да се чувстваш неловко, отиди си. Този човек е непознат и първо трябва да се защитиш. “

5. Пътувайте там и обратно сами

„Ако вашата дата предлага да ви вземем у дома, учтиво откажете. Планирайте свой собствен маршрут до и от датата си, така че да останете напълно контролирани по всяко време. Това също означава, че не разчитате на някой друг, който да диктува колко дълго трае датата, ако трябва да направите бързо бягство “

Най-добрите сайтове за запознанства онлайн

 

Интернет Начало за запознанства>

> Сравнете ВСИЧКИ холандски Datingsites

Leave a Comment